Distributors in Netherlands

YESSS Group Netherlands

View Website

Gedurende meer dan 37 jaar door dezelfde familie geleid, gaat YESSS door met groeien in Europa en wij zijn trots u te mogen verkondigen dat wij nu al 456 vestigingen in Europa hebben.

Bij YESSS Electrical weten wij welke producten u nodig heeft voor uw dagelijkse elektrotechnische werkzaamheden. Onze goed getrainde en enthousiaste medewerkers geven u alle service die u mag verwachten van een bedrijf met meer dan 400 filialen en de daaruit opgedane ervaring in elektrotechnische materialen. Wij kunnen u helpen met alle mogelijkheden die er zijn in de 21ste eeuw.

Wetac Stand-by Nederland B.V.

View Website

Tel: +31 (0)318 696190

Fax: +31 (0)318 696191

Wetac is onderverdeeld in een drietal specialismen: Automotive, Motive Power en Stand-By. Hiermee voorzien we alle mogelijke branches van opgeslagen energie. We bedienen alle markten, of het nu gaat om starterbatterijen voor auto’s en vrachtauto’s, cyclische toepassingen zoals Utility-vehicles, electrische rolstoelen, scootmobielen of stationaire toepassing (UPS, Standby)– Wetac heeft het.

Onze relaties zijn gewend aan een hoge mate van kwaliteit – kwaliteit op alles. Producten en advisering, kennis en betrouwbaarheid. Met een magazijn van 2.600 m2 in Ede en 1.200 m2 in Duitsland hebben we de mogelijkheid in centraal Europa de goederen voorradig te houden en snel en betrouwbaar te leveren op elke locatie.

ADI Global Netherlands

View Website

Tel: +31 (0) 299 419 000

Fax: +31 (0) 299 419 050

ADI Global Distribution is wereldwijd een van de grootste distributeurs van beveiliging- en laagspanningsproducten. Binnen Nederland wordt onze klant direct en persoonlijk geholpen door ervaren specialisten, vanuit onze twee vestigingen in Sliedrecht en Purmerend.